Opinie

Poniżej znajdziesz opinie turystów na temat usługi transferu na całym świecie z UniTaxi.pl. Ocena pracy serwisu i jakości świadczonych usług.

VS
Vadim Saltykov
07 września 2020
Kierowca spotkał się na lotnisku, pojechał do hotelu, po drodze opowiedział o zabytkach i cechach pobytu. Rosyjskojęzyczny kierowca. Wszystko w porządku, polecam.
SK
Siergiej Kharlam
06 września 2020
Kierowca czekał na nas w punkcie informacyjnym. Ładowały się szybko. Do Chamonix dotarliśmy w godzinę. Wszystko w porządku. Brak komentarzy.
Niezwykle miły kierowca o doskonałych manierach. To był idealny koniec naszej wycieczki. Wielkie dzięki UniTaxi, wolę Cię bardzo i od teraz będę korzystał z Twojej usługi.
IJ
Iryna Jermakowa
15 września 2019
Ogromne podziękowania dla Twojej firmy za kierowcę. To bardzo inteligentny, odpowiedzialny, uprzejmy i kulturalny człowiek. Podróż dzięki niemu zamieniła się w ciekawą podróż z lotniska do Paryża. Z pozdrowieniami, pasażerowie (7 osób).
Znakomity, kierowca był na czas i bardzo przyjemny. Następnym razem, gdy odwiedzisz europejskie miasto, UniTaxi z pewnością zostanie wykorzystany do wszystkich moich transferów, dziękuję
AS
Andrey Sehovich
17 kwietnia 2020
Bardzo dobrze. Kierowca mówił po rosyjsku iz przyjemnością opowiadał o Paryżu.
Dziękuję Ci. Doskonała organizacja. Kierowca zadzwonił wcześniej, spotkał się przy wyjściu, jak było napisane w instrukcji do vouchera. Przyjechaliśmy spokojnie. Chętnie skorzystam ponownie z tej usługi.
niesamowity, na czas, bardzo przyjazny i pomocny kierowca! super obsługa, polecam w 100%. Również uważam, że usługa jest bardzo tania jak na godzinę jazdy w tej wygodnej sytuacji.
Świetna obsługa, świetny kierowca!
Dziękuję Ci. Doskonały kierowca. Doskonały transfer. W drodze powrotnej zlecę przelew przez Twoją firmę. Będzie super, jeśli wyślesz pokwitowanie zapłaty, potrzebujesz go do raportowania.
Znakomity rosyjskojęzyczny kierowca, bardzo odpowiedzialny i profesjonalny. Jechałem z lotniska Charles de Gaulle na Orly na czas na następny lot za godzinę i trochę rano w dzień powszedni. Troszczył się o nas bardziej niż my. Tacy kierowcy budują reputację firmy!
Podróż poszła świetnie. Kierowca jest kompetentny i uprzejmy. Byliśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi i na pewno skorzystamy z usług Państwa firmy na innych wyjazdach po Europie.
Powitał nas wspaniały kierowca, doskonale nas zawiózł, odpowiedział na wszystkie pytania, a nawet zgodził się zrobić z nami zdjęcie!)) Byliśmy bardzo zadowoleni!
Kierowca przyjechał 5 minut przed wyznaczonym czasem, był miły. Dotarliśmy na lotnisko punktualnie, zgodnie z planem, bez żadnych problemów. Dzięki za dobrą robotę.
Taksówka była fantastyczna od początku do końca. Kierowca przybył 5 minut wcześniej, pojazd był czysty i wygodny, a podróż bardzo przyjemna. Kiedy dotarliśmy na lotnisko, kierowca powiedział nam, gdzie musimy się udać. Doskonały
SS
Siergiej Starkow
03 sierpnia 2020
Doskonale zorganizowana i świadczona obsługa, zadbany przestronny samochód, uprzejmy i sympatyczny kierowca.
XV
Xavier Vilades
20 kwietnia 2020
Z powodu późnego przylotu nasz lot został przekierowany do Charles De Gaule. Nasz kierowca śledzi informacje o locie i odbiera nas na drugim lotnisku, pomimo prawie 2 godzinnego opóźnienia!. świetny serwis
Świetny serwis. Wszystko jasne, rosyjskojęzyczny kierowca spotkał się z nami uprzejmie, pomógł z bagażem. Czystym, przestronnym autem Mercedes pojechał do hotelu z mini wycieczką :) po mieście. Bardzo dziękujemy za Państwa obsługę i podziękowania dla kierowcy. Podobało mi się wszystko! Klasa czuła się komfortowo i bezpiecznie.
Świetny kierowca! Wszystko jest na topie!
MG
Wszystko w porządku!!!! Autobus przyjechał 15 minut przed odjazdem. Kierowca mówił po rosyjsku, był uśmiechnięty i przyjazny. Przybył bardzo szybko i bez incydentów.
TO
Tatiana Oniegina
29 sierpnia 2020
Kierowca czekał na nas na lotnisku, chociaż samolot był spóźniony o godzinę, jechał szybko, pomógł nam znaleźć mieszkanie, czas się spóźnił, ale mimo to pomógł nam skontaktować się z recepcją i nie wyszedł, dopóki nie zobaczył że wszystko w porządku.
Doskonała obsługa - bardzo dobra, na czas, a człowiek pomocny i miły.
Spotkałem się szybko, uprzejmy kierowca, szybki płynny transfer.
Dziękuję za znakomitą organizację transferu. Kierowca czekał przy wyjściu z hali odbioru bagażu i szybko dostarczył pod wskazany adres.
Wszystko poszło dobrze, spotkaliśmy się na czas, dobry, komfortowy samochód Klasa, kierowca przekazał dużo ciekawych informacji, kierowca też był bardzo uprzejmy, następnym razem skorzystamy z UniTaxi
Musieliśmy trochę poczekać, a potem cudownie dotarliśmy do hotelu?
Wszystko było świetne. Samochód zachowany, pomocny kierowca, jasna płatność. W sumie bardzo dziękuję i do zobaczenia wkrótce.
Rosyjskojęzyczny kierowca przyjechał 10 minut przed wyznaczonym czasem. Załadowany i rozładowany bagaż. Szybko iz klasą komfortu pojechaliśmy na lotnisko.
Spotkałem się, przyniosłem, a nawet pomogłem w skontaktowaniu się z właścicielem mieszkania, które było zarezerwowane. Polecam UniTaxi!
Nie pytałem o nazwisko kierowcy, przepraszam. Świetna wycieczka, podziwiałem krajobrazy za oknem i nie zauważyłem jak czas leci. Kierowca to profesjonalista! Jeździ bezpiecznie i pewnie. Dziękuję bardzo!
J
John Diamantara
23 sierpnia 2020
Lotnisko we Frankfurcie - Główny dworzec kolejowy w Strasburgu (DE), Klasa ekonomiczna
Doskonały samochód. Bardzo uprzejmy i ostrożny kierowca. Był na czas bardzo pomocny i zrobił wszystko, co było możliwe, aby nam pomóc Na pewno ponownie skorzystamy z twoich usług Dziękuję
Dziękuję, wszystko jest bardzo wygodne i jasne! Kierowca zadzwonił, powiedział dokładnie, gdzie będzie czekał, spotkał się i dostarczył na miejsce. Klasa jest wygodna. Przed wyjazdem pojawiło się pytanie, wysłałem je e-mailem do UniTaxi, szybko odpowiedzieli. Polecić!
AS
Aleksander Sazon
13 grudnia 2020
Co powiesz na masło??
Wszystko było świetne! Bardzo dziękuję za dobrą obsługę. Będziemy Twoimi stałymi klientami :)
doskonały transfer. Kierowca czekał na lotnisku. Dobry samochód i spokojna jazda.
Często wyjeżdżam za granicę i korzystam z usług UniTaxi nie po raz pierwszy. Zostaliśmy przyjęci na lotnisku ze znakiem na czas , zabrani na miejsce przez klasę samochodów wygodnych, uprzejmy personel.
Spotkaliśmy się na czas, bardzo uważną rosyjskojęzyczną dziewczynę-kierowcę, dostarczoną sprawnie i szybko. Chcielibyśmy odbyć z nią kolejny lot.
Jak zawsze wszystko jasne! Kierowca przyjechał wcześniej, zadzwonił i powiedział, że można wyjść. Pomógł załadować i przewieźć bagaż na lotnisko po przylocie. Dziękuję Ci.
Podróż przebiegła pomyślnie, wszystko było w porządku. Samochód przyjechał zgodnie z zamówieniem - co do minuty. 5+
MV
Maxim Vorobev
14 września 2020
Wszystko w porządku, wszystko na czas, kierowca nawet znał nasz język. Wszystko dobrze, wszystko szybko dziękuję bardzo
Wszystko super, kierowca poznany, opowiedziany po drodze i miasto w miarę możliwości. Dzięki za usługę.
bardzo punktualna. Kierowca spotkał się z nami dokładnie w miejscu podanym na voucherze. UniTaxi wysyła wielokrotne wiadomości, aby poinformować mnie o numerze kontaktowym taksówkarza. Rezerwuję mini vana, jest wart swojej ceny.
Kierowca spotkał się ze mną na czas w hali przylotów. Mówi po rosyjsku. Auto klasy wyższej niż deklarowana (duży Mikrobus zamiast auta klasy ekonomicznej!). Przyjechaliśmy szybko. Wszystko w porządku.
Bardzo podobał mi się kierowca D.,przyjazny,przyjemny,przywitał nas bez zwłoki,przejechał ostrożnie. Wielkie dzięki
SN
Bardzo dobry kierowca, zabiera nas wcześniej, jest szybki, ale nigdy nie jest niebezpieczny Bardzo płynna jazda (ja też jestem zawodowym kierowcą)
Bez zarzutów. Z góry spisany lot był opóźniony, spotkał się, pomógł z bagażem. Zrobiłem mini wycieczkę w drodze do hotelu, zabrałem mnie do recepcji (lot był późnym wieczorem) i pomogłem w tłumaczeniu z francuskiego na rosyjski. Na pewno skorzystam z usług ponownie i polecam.
Transfer poszedł świetnie. Zostaliśmy przywitani znakiem przy wyjściu. Dogodnie umieszczony. Szybko zabrany do celu. Polecam UniTaxi.
Kierowca był bardzo dobry i miły! Jednym słowem doskonałe!!!! Zarezerwowałbym to ponownie w przyszłości!
Zamawiam auto po raz n-ty. To najlepsza rekomendacja. W tym przypadku jak zwykle wszystko poszło dobrze. Terminowo, świetny transport, dobry kierowca.
Kierowca był bardzo miły, przyjazny i uprzejmy! Dziękuję Ci!
Bardzo dziękujemy za taksówkę! Kierowca przybył na czas! A to jest o 3:45 rano! Maszyna jest nowa i czysta. Kierowca pomógł z bagażem, co jest ważne. Dzięki, skontaktujemy się!
RJ
Roberto Jr Galan
29 grudnia 2019
Saint-Cyr-l'Ecole - Lotnisko Charles de Gaulle Paryż (FR), Klasa ekonomiczna
Kierowca przyjechał na czas. Uprzejmy i bardzo uprzejmy, mieliśmy świetną wycieczkę. Ta usługa zdecydowanie uratowała mnie przed przegapieniem zaplanowanego lotu. Dziękuję bardzo!
kierowca przyjechał bardzo punktualnie na umówione spotkanie. i okazał się bardzo uprzejmy i pomocny w pomaganiu nam z bagażem. Jazda była bardzo przyjemna, a samochód wygodny i szeroki.
Żadnych skarg na kierowcę. Wielkie dzięki za dobrze wykonaną pracę!
doskonała obsługa. Kierowca był dokładnie na czas i dostarczył nas do celu przed terminem. Samochód był czysty, a kierowca był bardzo przyjazny i uważny na nasze potrzeby. Na pewno skorzystam i polecam ponownie.
Dzień dobry. Kierowca spotkał się na lotnisku, mimo godzinnego opóźnienia lotu. Był przyjazny i pomocny.
Wszystko w porządku. Spotkaliśmy się na czas, kierowca był doskonały, auto stało przy zjeździe, bardzo wygodne.
doskonała obsługa. Dobrze ubrany kierowca. czysty samochód. 100% będzie korzystać z UniTaxi tylko tam, gdzie podróżujemy jako rodzina.
Kierowca musiał czekać na nas około 50 minut, ponieważ odbiór bagażu był opóźniony. Nawet lekko wątpiłem, że będzie na nas czekać. Generalnie spotkał nas tak jak powinien, na czas podróży proponował każdemu pasażerowi butelkę wody. Kierowca pozostawił bardzo dobre wrażenie!
KD
Keith Dalious
13 września 2020
Kierowca był na czas, bardzo pomocny z torbami i zabrał nas do hotelu wcześnie. dobre doświadczenie.
Bardzo przyjazny kierowca. Podczas podróży opowiedział wiele ciekawych rzeczy o Paryżu.
Wszystko w porządku! Kierowca czekał, chociaż lot był opóźniony)))
Wszystko jest bardzo dobre, na czas i przejrzyście. Znakomity kierowca, szybko jeździł, dzwonił, gdy przyjeżdżał, pomagał z bagażami. Czysty, wygodny samochód. Byli bardzo zadowoleni.
Podróż poszła świetnie. Yana jest po prostu wspaniałym kierowcą i osobą. Spotkałem się, powiedziałem wszystko, pokazałem. Dobrze zna miasto. Przeniósł nas jak cenny ładunek. Dzięki Janowi i Twojej firmie.
Dzień dobry! Doskonale! Bardzo dziękuję za tak niesamowitą obsługę! Następnym razem zamówię taksówkę tylko od Ciebie!
Nie mam wielu rzeczy do powiedzenia. Samochód był bardzo komfortowy, kierowca miły, punktualny i świetny fachowiec, więc jestem bardzo zadowolony z Waszych usług i zamierzam z nich korzystać za każdym razem, gdy będę potrzebować jakiegokolwiek przesiadki. Pozdrawiam Antonio
Podróż poszła świetnie. Kierowca nie tylko dobrze jeździł samochodem, ale także przyjemnie się z nim rozmawiało. Ponadto zapewniłem sobie wi-fi, aby skontaktować się z krewnymi, którzy mnie spotkali. Wielkie dzięki!
Dziękuję, wszystko jest super. Po przyjeździe czekał na nas kierowca, który miał w rękach tabliczkę z moim imieniem. W ciągu kilku minut dotarliśmy do celu.
Podróż była doskonała, rosyjskojęzyczny kierowca, reprezentacyjny samochód, bezpłatna woda na transfer, przyjechał z wyprzedzeniem. Wszystko w porządku!
Dziękuję, wszystko było dobrze! Kierowca spotkał się na lotnisku i pojechał do hotelu! Korzystałem z usług po raz pierwszy, byłem zadowolony!
Punktualność / samochód dostarczony na czas, czyste wnętrze, uprzejmy kierowca, ostrożna jazda, miła nienachalna obsługa (woda, słodycze/lizaki).
Nie ma żadnych skarg. Zostaliśmy powitani bez zwłoki (pomimo tego, że przez długi czas przeszliśmy kontrolę) i szybko zostaliśmy zabrani. Po drodze dostaliśmy wskazówki dotyczące zwiedzania Paryża. Ogólnie byliśmy zadowoleni.
Bardzo dziękujemy za terminowy transfer w Nicei z apartamentów na lotnisko. Kierowca V. był bardzo uprzejmy. Wyjazd był Klasą wygodną. Polecam UniTaxi.
AS
Andriej Sechowic
20 kwietnia 2020
Podobało mi się to bardzo. Z usług firmy korzystaliśmy po raz drugi i ponownie transfer był na wysokim poziomie. Przyjazny, pomocny kierowca. Komfortowy samochód klasy.
Wszystko poszło idealnie. Na lotnisku kierowca czekał nie więcej niż 5 minut. Kierowca pomógł wnieść cały bagaż, Mikrobus jest czysty, jest WiFi. Polecić
JT
J T
01 sierpnia 2021
Port lotniczy Prowansja Marsylia - Frejus (FR), Klasa ekonomiczna
Kierowca był bardzo uprzejmy, wcześnie, czekając z wyraźnym znakiem. Przyjemna jazda i poczucie bezpieczeństwa. Samochód był bardzo czysty z płynem do dezynfekcji rąk i pleksiglasu, a kierowca miał na sobie maskę. poleciłby.
Wszystko poszło dobrze, od spotkania na Gare de Bercy, przez uroczego kierowcę, który przejął kontrolę nad wszystkimi ciężkimi torbami, po czysty i wygodny samochód, jazdę i przybycie do CdG. doskonała obsługa.
Dzięki UniTaxi ????
NB
Natalia Baszyrow
26 października 2020
Serdeczne podziękowania dla kierowcy Artura za uwagę, cierpliwość i pomoc w znalezieniu mieszkania! Mamy nadzieję, że wszyscy inni pracownicy wyróżniają się ludzkością i dbałością o nas podróżnych!
Wszystko w porządku! Wszystko jasne i na czas. Fajny kierowca, jestem zadowolony. Polecam.
Obsługa była doskonała. Ruch był powolny, ale to nie była wina kierowcy!
WB
Podróż poszła świetnie. Przemiły kierowca rozśmieszył mnie zabawnymi historyjkami i anegdotami, dostarczony na czas i zawiózł do hotelu!!!!
fantastyczna obsługa. Znowu skorzystam z UniTaxi - to na pewno.
RP
Rafael Peiro Bui
03 marca 2020
Bardzo, bardzo perfekcyjnie. kierowca samochodu. Wszystko fantastyczne.
Kierowca przyjechał z wyprzedzeniem, mimo bardzo wczesnej pory. Pomógł załadować bagaż, był uprzejmy i uprzejmy. Fajnie, że próbowałem mówić po rosyjsku. Jeździłam szybko iz klasą wysokiegoom. Dziękuję w imieniu całej dużej firmy ?
Bardzo dobry kierowca Dmitrij, czysty, dobry samochód. Podobało mi się wszystko, dzięki. Następnym razem na pewno skorzystam z Twojej UniTaxi.
Świetne spotkanie! Kierowca czekał, aż przeszliśmy przez kontrolę paszportową na lotnisku przez godzinę, a potem również odebraliśmy nasz bagaż… Spotkał nas, zawiózł na miejsce, dał nam trochę wody, której nie mogliśmy znaleźć gdzie kupić lotnisko. Bardzo zadowolony, bardzo dziękuję!!!
TP
Świetna taksówka, spotkana na czas. Taksówkarz jest bardzo miłym młodym człowiekiem, mówił po rosyjsku, pomógł w rozpoczęciu mieszkania. Dziękuję, zamówimy więcej.
Dzięki, bardzo mi się podobało. Dwukrotnie wzięliśmy transfer - z lotniska do hotelu iz powrotem. Zamówione na tydzień. Samochody zostały dostarczone na czas, uprzejmi kierowcy spotkali się z nami, pomogli wnieść rzeczy, odprowadzili nas, pomogli wytłumaczyć się w hotelu. Świetny! Polecamy wszystkim!
EM
Elena Martyniuk
14 września 2020
Pierwszy raz korzystasz z Twojej usługi. Byłem bardzo zadowolony! Kierowca spotkał się z nami i po drodze przekazał nam wszystkie niezbędne informacje dotyczące naszego pobytu w Paryżu. Natychmiast zarezerwowałem z nim transfer powrotny. Jestem bardzo zadowolona i polecę!
TK
Tatiana Karasjew
05 kwietnia 2020
Wszystko w porządku, otrzymałem wcześniej kilka SMS-ów od kierowcy, spotkałem się w głównym holu lotniska, kierowca jest bardzo przyjazny i uważny. Odprowadził mnie do samego hotelu, ponieważ nie można było podjechać, za co mu szczególne podziękowania!
Podróż poszła świetnie. Kierowca przyjechał jeszcze przed umówioną godziną, ale byliśmy już w recepcji. Pomógł z bagażem, przybył szybko, wyładował bagaż na lotnisku. Dziękuję Ci.
Skorzystałem z transferu na lotnisko. Podobał mi się i zamówił z powrotem. „System działa dobrze: po złożeniu zamówienia przychodzi potwierdzenie z danymi kierowcy. Bardzo punktualna. Kierowcy są mili. Samochody są czyste i za każdym razem więcej niż zamówiono. Cena jest adekwatna. Wysoce polecany!!
Nasz kierowca spotkał się z nami na lotnisku, pomógł z bagażami i ostrożnie pojechał do celu. Samochód (minivan) był wygodny, sama podróż była raczej przyjemna. Dziękuję bardzo, chętnie poleciłbym usługę innym podróżnikom, przynajmniej we Francji.
Wszystko poszło idealnie. Kierowca i samochód na najwyższym poziomie. Kierowca spotkał się na lotnisku, pomógł z bagażami i pokazał Montmart. Radzę wszystkim.
Przybył do Paryża zgodnie z harmonogramem, nie było żadnych opóźnień. Przy wyjściu powitał nas kierowca ze znakiem w języku rosyjskim. Kierowca mówił po rosyjsku. Zabrał nas do hotelu i odpowiedział na nasze pytania. Wszystko poszło idealnie. Dziękuję Ci.
Transfer został wykonany bezbłędnie. Specjalne podziękowania dla kierowcy za uprzejmość i punktualność. Bardzo mi się wszystko podobało, spotkaliśmy się na czas, kierowca mówił dobrze po rosyjsku, pomagał z bagażami. Wszystko w porządku! Dziękuję! Polecam znajomym.
Dziękuję bardzo. Samochód przyjechał na czas. Kierowca poinformował o swoim przybyciu. Transport zapewnił jeszcze wyższą klasę niż oczekiwano. Polecić.
Taksówka przyjechała wcześnie. Prawie 15 minut. Kierowca jest bardzo uprzejmy. Dobrze rozumiałem angielski. Doprowadzone bezpośrednio do żądanego terminala. Nie ma żadnych skarg. Chociaż się martwiłem, ponieważ wyjazd był wcześnie, a taksówkę zamówiono przez internet o 4.15 rano.
Wszystko w porządku...uprzejmość, terminowość, pomoc...dziękujemy za udostępnienie rosyjskojęzycznego kierowcy!!!!!
świetny serwis. Kierowca był bardzo przyjazny i cierpliwy. . czekał długo, ponieważ nasze torby były opóźnione. Stał z afiszem w odpowiednim miejscu, z którego wyszliśmy.
Transfer został wykonany bezbłędnie. Specjalne podziękowania dla kierowcy za uprzejmość i punktualność. Bardzo mi się wszystko podobało, spotkaliśmy się na czas, kierowca mówił dobrze po rosyjsku, pomagał z bagażami. Wszystko w porządku! Dziękuję! Polecam znajomym.
Dziekuje Ci ze jestes! Wszyscy kierowcy mówili po rosyjsku i bardzo czyste i zadbane samochody! Skorzystam ponownie z Twoich usług i polecę znajomym
Dziękuję bardzo, kierowca przyjechał na czas, pomógł mi z walizką i torbą, zabrał mnie na lotnisko i pokazał mi w jakim kierunku mam jechać!Wielkie dzięki za to?
Wszystko w porządku. Szybko, na czas. Kierowca jest towarzyski, czas na drodze mijał niezauważalnie. Następnym razem na pewno skorzystam z tej taksówki. Dziękuję Ci.
Wielkie dzięki!!! Wszystko poszło bardzo dobrze, samochód został dostarczony na czas, kierowca jest niezwykle miłą osobą i mówi po rosyjsku, dobra komunikacja na drodze była dla nas miłym zaskoczeniem. Nienaganna obsługa!
Tak. spisałeś się bardzo dobrze. imponuję naszą obsługą. dziękuję bardzo.
Kierowca spotkał się ze znakiem na wyjeździe, pomógł z bagażami, szybko pojechał do hotelu. Wszystko bardzo mi się podobało
BS
Beverly Spiller
26 grudnia 2020
Nasz kierowca odebrał nas na czas był przyjazny, zapewnił nam wodę i lizaki, co zostało docenione. Samochód pięknie się prezentował. Czy skorzystałbym z tej usługi ponownie?
Tak, był transfer. Wszystko ok,dzięki podwyższeniu klasy auta autobus był bardzo Klasa komfortuny
Podróż poszła świetnie. Kierowca V. nie tylko starannie i szybko przywiózł nas na lotnisko, ale także powiedział nam jak i gdzie lepiej się odprawić, złożyć wniosek o zwolnienie z podatku itp. Dziękujemy za dobrą obsługę!
TL
Troy Lavin
15 października 2020
Kierowca był dziesięć minut wcześniej, znał drogę i robił wszystko sprawnie. Polecić.
Wszystko poszło bardzo sprawnie!! Spotkałem kierowcę A. - pomógł w rzeczach, bardzo towarzyski, świetny kierowca i osoba! Dzięki UniTaxi i osobno A. za usługę Na pewno skorzystamy ponownie z Twojej usługi! Dzięki
Kierowca punktualnie przyjechał po mnie z miejsca spotkania. Był miły i pouczający, dowiózł mnie bezpiecznie do celu. Samochód był czysty i przyjemny. Bardzo zadowalający.
uprzejmy kierowca. Wybrałem szybką trasę, aby uniknąć korków. idealny.
Doskonały. Kierowca był tam 15 minut przed wyznaczonym czasem, nawet przy odbiorze o 4 nad ranem. Był bardzo pomocny i jechał bardzo ostrożnie. Już poleciliśmy Twoją usługę
Mimo miejskich korków kierowca wykonał swoją pracę bez zarzutu. Jazda jest spokojna i pewna. Przyjemny rozmówca. Nasze wrażenia są najlepsze. Dziękuję Ci. Valery i Oksana. Ukraina
kierowca, którego mieliśmy, był bardzo cierpliwy i udało mu się zawieźć nas do ośrodka pomimo bardzo złej pogody i strasznego ruchu. skorzystam i ponownie poleci UniTaxi! Dziękuję i pozdrawiam
Witam tak, kierowca powitał nas na wyjeździe ze znakiem! Samochód miał bardzo wysoką jakośćnaya. Zabrano nas do celu! Dziękuję bardzo! Za kilka dni odwiozą Cię z powrotem na lotnisko!
Byłem bardzo zadowolony. Kierowca czekał na nas na czas. Był bardzo szarmancki i cichy. Poczułam się uratowana i w dobrych rękach
SS
Bardzo dziękujemy naszemu kierowcy, który nas spotkał, czekał z nami ponad godzinę, ponieważ proces przechodzenia kontroli granicznej z naszymi przyjaciółmi był bardzo długi. Uprzejmy, sympatyczny i profesjonalny kierowca, dobry samochód. Polecam UniTaxi moim znajomym.
DK
Diana Krawcow
23 czerwca 2020
Wycieczka poszła świetnie! Rosyjskojęzyczny kierowca opowiedział ciekawie o zabytkach Paryża i pokazał wszystko) Tak powinna zacząć się idealna podróż! Dziękuję UniTaxi!!
AA
Aleksei Aprintse
14 września 2020
Kierowca przyjechał na czas. Samochód był czysty. Kierowcę prosimy o udanie się do agencji mieszkaniowej, klucze należy zostawić. On nam pomaga. Zdążylibyśmy na lotnisko na czas. Dziękuję Ci!
Dziękuję bardzo!!! Kierowca spotkał się z nami na czas, towarzyski, idealnie dowiózł nas do celu, pomógł nam zorientować się w okolicy!!! Jeszcze raz dziękuję, wszystkiego najlepszego!
W
Werner Sulzinge
18 czerwca 2020
perfekt, Abholung am Gleis war super gut organisiert
Jazda z bardzo przyjaznym i uprzejmym kierowcą niezwykle wygodnym samochodem była przyjemnością. Biorąc pod uwagę, że to mój pierwszy raz w Lyonie, czułam się bezpiecznie i mile widziana! :)
Tak bardzo polubiłem kierowcę! Dziękuję Ci!
Bardzo uprzejmy kierowca, wygodny samochód, spotkany od razu, super cena! Dla 6 osób wyszło taniej niż metro
EM
Emma Mills
04 maja 2020
Marsylia - Sanary-sur-Mer (FR), Klasa ekonomiczna
Świetna komunikacja zarówno przed naszą rezerwacją, jak iw trakcie. Nasz kierowca A. był bardzo przyjazny i próbował, chociaż istniała bariera językowa, aby komunikować się z nami najlepiej, jak potrafił. Nie mogę wystarczająco polecić tej usługi, na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję również A. za uporządkowanie wszystkich ustaleń.
Kierowca spotkał się z nami 10 minut przed umówioną godziną, przyjechaliśmy z klasą wysokiegoom, na lotnisku skierował nas w kierunku wyjazdu do stanowiska odpraw. Wszystko w porządku!
Wielkie dzięki za dostarczonego rosyjskojęzycznego kierowcę, spotkanie przebiegło idealnie. W drodze do hotelu kierowca był uprzejmy i uprzejmy. Dziękuję, następnym razem na pewno skorzystam z usług.
Usługa transferu działała świetnie. Był w hotelu przed zaplanowanym czasem i zabrał nas na lotnisko. Doceniam usługę i polecam ją każdemu.
Jestem mile zaskoczona wysoką jakością obsługi. Kierowca czekał na opóźnienie mojego lotu, okazał się rosyjskojęzyczny i bardzo uprzejmy. Świetny samochód, przybył bardzo szybko.
Jestem zadowolony z Uni Taxitax. Transfer był na czas, furgonetka była czysta, a kierowca był uprzejmy. Wszystko poszło dobrze.
Dziękuję bardzo. D. była śliczna, czekała na mnie i bardzo profesjonalna. Miło było go tam mieć po tak długim locie. Merci Beaucoup.
Doskonała obsługa, a kierowca był szybki, przyjazny i bardzo pomocny. Bardzo zadowolony, że zarezerwowałem z UniTaxi.
To było takie proste! Doskonała obsługa klienta od początku do końca. Nasz kierowca był sprawny, oferując butelki wody i słodycze. Dbał o nasz komfort pod każdym względem.
Znakomity samochód klasy biznes klasy komfortowy, mimo że zajęli się ekonomią. Rosyjskojęzyczny kierowca
Serdeczne podziękowania dla kierowcy V. za uprzejmość, szybkość i fascynującą opowieść o Paryżu! :)
Załatwiono to bardzo profesjonalnie i czułam się komfortowo w obcym kraju. Mój lot był opóźniony o ponad 2 godziny, a mój kierowca taksówki upewnił się, że skontaktuje się ze mną przez telefon.
Świetny. Kierowca był uprzejmy i czekał z tabliczką znamionową. Czekamy na naszą następną przejażdżkę wkrótce
Duże korki, ale to nie zależało od kierowcy, uczciwie starał się je ominąć.
Fantastyczny. Kierowca przyjechał wcześnie, ale nie przeszkadzał nam. Wyszliśmy z hotelu na czas i dotarliśmy na lotnisko w odpowiednim czasie. Pojazd był czysty i schludny, a kierowca bardzo przyjazny. Z pewnością użyje tej witryny ponownie.
Dziękuję bardzo! To mój trzeci raz z Waszych usług i nigdy tego nie żałowałem. W Paryżu spotkałem się z rosyjskojęzycznym kierowcą, który spotkał się z nami bardzo serdecznie, opowiedział wiele ciekawych i przydatnych rzeczy o Paryżu i pomógł wnieść rzeczy do recepcji w hotelu.
Uprzejmy kierowca. Odpowiadał na wszystkie moje pytania, podpowiadał gdzie lepiej jechać w oczekiwaniu na pociąg. Generalnie jestem zadowolony ze wszystkiego! Bardzo dziękuję
Taksówka przyjechała na czas. Bardzo miły kierowca. Na lotnisko dotarliśmy na czas. Bardzo dziękujemy za tak wygodny transfer.
Mimo opóźnienia lotu kierowca spotkał się tuż przy wyjściu, bardzo uprzejmy, czysty, schludny samochód, pomógł zameldować się w hotelu (w nocy), wyjechał dopiero, gdy był przekonany, że wszystko jest w porządku. Dziękuję bardzo, świetna robota.
Obsługa bardzo mi się podobała. ??Użyłem UniTaxi trzy razy we Francji w ciągu tygodnia!?? Komentarze, żadnych skarg. Ogromnym plusem jest to, że taksówkarz rozumie i mówi po rosyjsku! A dla mnie było to bezcenne przeżycie. Polecam znajomym i rodzinie i na pewno skorzystam z usługi ponownie.
Kierowca przybył na czas. Samochód okazał się większy niż zamówiliśmy za tę samą cenę. Wszystko w porządku. Polecić.
Wszystko było świetne. Spotkaliśmy się, odłożyliśmy bagaże, pojechaliśmy z klasą wysokiegoom na miejsce. Dziękuję Ci.
Podróż jest świetna! Kierowca jest uprzejmy i czujny. Wszystko po prostu świetnie! Chętnie skontaktujemy się z Tobą ponownie!
Kierowca przybył wcześnie, aby załadować samochód i umożliwić ruch. Dotarliśmy bezpiecznie i na czas
Samolot był opóźniony o dwie godziny. Kierowca czekał na nas, był miły i niespodzianką było dla nas, że mówi po rosyjsku. Zapomniałem aparatu w samochodzie, wrócił do hotelu, aby nam go oddać. Dziękuję bardzo!!!
AK
Teraz to naprawdę – pięć punktów. Kierowca G. wykonał świetną robotę. Pozytywny przez cały dzień. Dziękuję Ci!
Wszystko poszło dobrze, miły kierowca, łatwo go zauważył, dotarł do celu na czas nawet przy dużym zatłoczeniu, polecam usługę wszystkim podróżującym służbowo i niebiznesowo
Kierowca był przyjazny i pomocny i był na czas, kiedy dotarliśmy na lotnisko. ????
TI
Tatiana Iakowlew
14 września 2020
Podobało mi się wszystko, ale udało się skrócić trasę, z opóźnieniem lotu i strajkiem na lotnisku, chciałem szybciej dostać się do hotelu, nawigator trzykrotnie przebudowywał trasę zgodnie z ruchem kierowcy i czas wydłużył się, przy dwójce dzieci trzeba wybrać najkrótszą trasę. Wszystko inne jest świetne
Bardzo przyjemny, inteligentny kierowca. Bardzo czysty i schludny samochód. Wszystko mi się podobało.
NT
Nasonowa Tatiana
04 września 2020
Wszystko było w porządku, żadnych skarg. Zamówiliśmy standard, a przyjechał po nas minivan, jak zaznaczyli w komentarzach, że przewozimy narty.
SV
Miejsce spotkania nie zostało ustalone i doprowadziło do opóźnień w wejściu na pokład. Nie było dla nas jasne, jaka jest szwajcarska czy francuska strona spotkania. We wniosku zaproponowano wskazanie godziny spotkania jako godziny przybycia, bez uwzględnienia odbioru bagażu i ewentualnych opóźnień.
Wielkie dzięki za świetną pracę! Taksówkarz już czekał na nas na lotnisku, pomógł nam wnieść walizki, poczęstował nas wodą i czekał, aż zameldujemy się w mieszkaniu. Bardzo uprzejmy i opiekuńczy kierowca. Dzięki jeszcze raz.
Poziom usług jest na najwyższym poziomie! Kierowca przyjechał z wyprzedzeniem, był uprzejmy, uprzejmy, szybko i bezpiecznie dostarczony prawie bezpośrednio do recepcji) Dziękuję!
Jestem bardzo zadowolona z tej usługi, otrzymuję e-mail i sms na telefon przed rozpoczęciem usługi. Jestem również bardzo zadowolony z prawdziwego profesjonalnego szofera, który był tam nawet przed planowanym czasem. Ładny samochód i naprawdę czysty! Na pewno skorzystam ponownie z tej usługi
Kierowca spotkał się ze mną w hotelu dokładnie na czas! Bez zwłoki, bardzo uprzejmy, samochód dobry, dostarczony na lotnisko! Wszystko w porządku! Bardzo zadowolony, pierwszy raz użyty, następnym razem na pewno skorzystamy! Polecam!
Używane do mojego transferu z lotniska w Genewie do Evian, w obie strony. Bardzo sprawna obsługa i przedpłata on-line była bardzo wygodna.
Doskonale. Kierowca spotkał się, mimo opóźnienia z naszej strony. Wszystko jest bardzo jasne i szybkie. Bardzo mi się podobało
Jak zawsze! To znaczy, świetnie! Niedługo polecimy do Azji i znowu z Wami!)
Dziękuję, wycieczka była zorganizowana na najwyższym poziomie, wszystko zostało zrobione terminowo
EK
Evgeniya Kudyako
15 stycznia 2020
Flaine - Genewa (FR), Minibus 7 pas
Tym razem wszystko poszło świetnie! Kierowca przyjechał na czas, w aucie były foteliki dla dzieci, dziewczyna bardzo ostrożnie prowadziła samochód, na lotnisko dojechaliśmy na czas. Dziękujemy za zwracanie uwagi na komentarze klientów i bardzo szybkie reagowanie na nie!
Wszystko w porządku! Spotkałem się u kierowcy na lotnisku. Załadowałem bagaż. Szybko pojechałem do hotelu, znajdującego się w 8. dzielnicy Paryża. Po drodze bardzo szczegółowo odpowiadał na pytania dotyczące Paryża.
Dobry kierowca. Spotkany na lotnisku, odpiłowany. Mówił po rosyjsku. Dziękuję bardzo! Polecić!
Usługa była na czas. Samochody były przestronne i czyste. Kierowcy byli sprawni i uprzejmi. To była świetna usługa i gorąco polecam zarówno w interesach, jak i dla przyjemności.
GG
Grigorij Gorbuno
24 lutego 2020
Kierowca Natasza znów był wesoły, przyjazny i piękny.
IS
inna sushina
21 kwietnia 2020
Bardzo dziękujemy za terminowe zrealizowanie zamówienia! Dostarczony bardzo szybko na lotnisko! Jestem zadowolona i planuję skorzystać z Waszych usług w przyszłości!
Spotkaliśmy się z bardzo uprzejmym i przyjemnym kierowcą z bardzo komfortowym autem Klasy. Jechałem bardzo szybko i dokładnie, po drodze opowiedział mi o niektórych zabytkach miasta. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno ponownie skorzystamy z Państwa usług.
Witam Kierowca odebrał na czas 3 pasażerów z pola namiotowego i transfer do CdG był w porządku. dobra obsługa, polecę znajomym. Dziękuję Ci. Jocelyne Hollingworth
Wszystko bardzo jasne, odebrane, dostarczone na miejsce, dziękuję. Na pewno skorzystam z mojej następnej podróży?
Samochód został dostarczony na czas. Kierowca mówił po rosyjsku (czego nawet się nie spodziewano), pomagał załadować/rozładować walizki, dostarczone w wyznaczonym czasie. Usługa jest wysokiej jakości. Wykorzystam go podczas kolejnych wyjazdów za granicę.
Spotkałem rosyjskojęzycznego kierowcę, wszystko jest w porządku!
Skorzystałem z usług UniTaxi po raz pierwszy po przeczytaniu recenzji. Wszystko poszło gładko. Kierowca został szybko znaleziony, mówił po rosyjsku, co w naszym przypadku było bonusem. Samochód super, wszystko bardzo czyste. Skorzystamy ponownie i polecamy znajomym.
Wycieczka poszła świetnie! Kierowca jest responsywny , miły , opowiedział nam trochę o Francji w trasie , nie nudziliśmy się wcale ! Podobało mi się to bardzo! Wykorzystamy Twoją firmę w przyszłości!
Bardzo na czas, kochany człowiek z Gruzji. Miałem prezent dla mojego 7-latka. Była w siódmym niebie. Dziękuję za bezproblemową podróż. Poleci ci.
Kierowca był bardzo uprzejmy i mieliśmy świetną rozmowę. To naprawdę uczyniło mój dzień! Dziękuję Ci!
RC
Kierowca jechał szybko i dokładnie, wszystkie życzenia zostały uwzględnione. Dobra obsługa, wszystkim się podobało. Dziękuję Ci!
OK
Oksana Kreizman
30 sierpnia 2020
Bardzo dziękuję za przelew. Szczególną wdzięczność pragnę wyrazić konsultantowi Dmitrijowi za jego profesjonalizm i szybkość reakcji.
NR
Dziękuję Ci! Kierowca spotkał się z nami tuż przy wyjściu z lotniska z tabliczką. Pomógł z bagażem. Zamówiliśmy samochód ekonomiczny, dali mu wyższą klasę. Rosyjskojęzyczny kierowca. Zlecę przelew zwrotny!
Paryż. Lotnisko Charles de Gaulle. Wyszliśmy z hali odbioru bagażu, kierowca już czekał. Bardzo miły, mówiący po rosyjsku młodzieniec. Uważny. Dostaliśmy komfort z Klasą. Dziękuję Ci. Skorzystam z usługi.
Wszystko jest bardzo zorganizowane, kierowca spotkał się z nami, po drodze opowiedział nam trochę o Paryżu. Wszystko w porządku, bardzo dziękuję
Kierowca przybył bardzo na czas z fotelikiem dla dziecka. Pomógł w różnych sprawach. Wielkie dzięki!!
HS
Haley Sonne
01 listopada 2020
Nasz kierowca był absolutnie cudowny! Od razu się z nami skontaktował i przybył wcześnie. Był przyjazny, miły i pomocny. Wyszedł dla nas ponad wszystko. Nigdy wcześniej nie korzystaliśmy z UniTaxi, ale po tak wspaniałym doświadczeniu będziemy z niego korzystać ponownie!
Linie lotnicze zgubiły bagaż musiały zostać opóźnione .Kierowca czekał a potem pomógł kupić karnet Navigo .Serdeczne dzięki za dobrą robotę Powrót na lotnisko na pewno pojedzie z Tobą
Cudowna dziewczyna-kierowca pomogła mi dotrzeć na czas na stację, a nawet wsadziła mnie do pociągu!
Wszystko w porządku! Ostrożny, uprzejmy kierowca. Samochód jest czysty. Miłą niespodzianką było to, że kierowca mówił po rosyjsku.
EL
E Levine
17 września 2020
Doskonały pod każdym względem. Był to transfer z portu Honfleur do Paryża. Kierowca był na czas, a pojazd był nieskazitelny. Biorąc pod uwagę, że statek wycieczkowy prosił o 130 PP za transfer, był to najlepszy sposób na dotarcie do Paryża w 6 osób.
Samochód przyjechał na czas, bardzo uprzejmy kierowca. Wielkie dzięki! Następnym razem zlecimy przelew tylko z UniTaxi.
Przemiły kierowca, na lotnisku zabrał walizkę od mojej towarzyszki, w trakcie podróży informował o godzinie przyjazdu, ostrożnie prowadził samochód w trudnym ruchu miejskim. Klasa komfortowy i czysty samochód. Nie pierwszy raz korzystam z usług tego przewoźnika, a na sto procent - nie ostatni.
SE
Doskonały?
Wszystko bardzo mi się podobało, kierowca dobrze nas spotkał, nawet poczekał, aż bagaż zostanie odebrany, dojechaliśmy szybko. Zlecę przelew zwrotny i będę z niego korzystać w przyszłości! Dziękuję Ci!
GG
Grigorij Gorbuno
24 lutego 2020
Wszystko w porządku. Od spotkania po pomoc w zadomowieniu się w hotelu. Dziękuję bardzo piękna Natasha.
Wszystko jest cudowne, uprzejmy, rosyjskojęzyczny, pysznie pachnący kierowca spotkał mnie znakiem i od razu zabrał moją ciężką walizkę. Dostarczone do hotelu szybko iz komfortem Klasy. Dzięki!!!
AW
Achmadow Witalij
17 stycznia 2021
Wielkie dzięki! Byliśmy mile zaskoczeni, że spotkał się kierowca ze znajomością języka rosyjskiego! Ponadto kierowca jest bardzo dobrze wychowany, uprzejmy i dobry rozmówca i kierowca! Czas podróży szybko minął!
Wszystko poszło dobrze, kierowca spotkał się o określonej godzinie, pomógł z bagażami i opowiedział trochę o Paryżu.
Wszystko było świetne! Przyjazny kierowca, mówiący po rosyjsku, czekał na nas z wyprzedzeniem. Dziękuję Ci. Chętnie skontaktujemy się z Tobą ponownie.
Profesjonalny serwis ! Utknęliśmy w korku na autostradzie w drodze na lotnisko, kierowca od razu się zorientował i wybrał inną drogę przez małe miasteczka. Jesteśmy mu za to bardzo wdzięczni!
Kierowca przybył wcześnie na umówione miejsce i był łatwy do zidentyfikowania. Pojazd był nowy i wygodny, z łatwością mieszczący naszą 6-osobową imprezę z 6 walizkami. Kierowca jechał ostrożnie i dotarliśmy do terminalu w odpowiednim czasie. Ogólne doświadczenie było doskonałe.
RB
Richard Barnaby
12 lutego 2021
obsługa była fantastyczna. Nasz kierowca był profesjonalny, wczesny i niezwykle pomocny. Pojazd był czysty iw świetnym stanie. Polecam UniTaxi każdemu, kto podróżuje. Nie możemy się doczekać naszej następnej podróży do Charles De Gaul w przyszłym tygodniu.
Wszystko SUPER!!! Zamawiając z Moskwy wskazali, że jest kierowca rosyjskojęzyczny. Po przyjeździe zadzwonili do nas, wyjaśnili, gdzie na nas czekają, ze znakiem. Kierowcy są rosyjskojęzyczni, zabrali walizki, załadowali wszystko i dali wszystkim wodę. Opowiedział mi wszystko w drodze do hotelu. Dowiedziałem się wszystkiego w hotelu, nie prosiłem o napiwek.
Wszystko w porządku. Kierowca spotkał mnie, od razu zabrał walizkę, auto było tuż przy wyjeździe i jeździło samochodem perfekcyjnie.
GP
Byliśmy bardzo zadowoleni z transferu. Kierowca spotkał mnie na czas, rosyjskojęzyczny, bardzo miło się z nim rozmawiało, podróż udała się super. Na pewno skorzystamy z Twoich usług następnym razem.
Kierowca był pomocny, dobrze ubrany, uprzejmy i przybył nieco wcześniej niż planowano. Udało mi się dotrzeć na lotnisko nieco wcześnie, więc jest świetnie.
Byliśmy z dwójką dzieci, kierowca pomógł załadować cię załadować i pojechał po wózek, jesteśmy bardzo zadowoleni
Dziękuję Ci! Polecimy kierowcę A.!
Wszystko poszło dobrze, bardzo uprzejmy taksówkarz, rodak, opowiedział wiele przydatnych i ciekawych rzeczy. Nie tanie, ale jest to problem w całej Europie, a zwłaszcza we Francji. W takim przypadku, według licznika, najprawdopodobniej byłby jeszcze droższy. I tutaj spotkali się i powiedzieli, że wszyscy pokazali, super.
Kierowca czekał na nas, mimo że nasz lot był bardzo opóźniony. Samochód był piękny, Mercedes-Benz, czysty i piękny, dziewczyna-kierowca była bardzo uprzejma i uważna. transfer super, szybko zostaliśmy i Klasa jakościno wywieziona z lotniska do hotelu.
Wszystko poszło bardzo dobrze. Miał tabliczkę, na której wyraźnie zaznaczono moje imię. Był niezwykle miły i uprzejmy. Mówił trochę po angielsku. Znowu skorzystałbym z UniTaxi. Dziękuję Ci.
Kierowca był właściwie 10 minut wcześniej i byliśmy gotowi, więc kiedy zadzwonił, poszliśmy na dół. Był dobrze ubrany i uprzejmy. Samochód był bez skazy iw krótkim czasie byliśmy na lotnisku. Naszą kolejną wizytę na pewno zadzwonimy do UniTaxi, aby uzyskać idealną jazdę! Dziękuję Ci!
To była bardzo płynna podróż - kierowca czekał na lotnisku, który był bardzo pomocny z torbami. Dziękuję bardzo!
SE
Wspaniały?
BC
Bent Christensen
26 grudnia 2020
Wszystko zadziałało idealnie. Idealny kierowca bez pośpiechu. Bardzo uprzejmy i bardzo nastawiony na obsługę. Samochód nowy i czysty.????
IA
Samochód został dostarczony na czas, podróż była doskonała. Przyjechaliśmy szybko i bardzo Poziom jakości. Świetny kierowca. Wysoce zalecane.
Serdeczne podziękowania dla kierowcy, który spotkał się z nami na lotnisku w Nicei. Nie tylko zabrał nas do apartamentów z Klasą komfort, ale również skontaktował się z właścicielem wynajmowanego przez nas mieszkania i, jak mówią, przekazywał z rąk do rąk. Na pewno skorzystamy z usług UniTaxi.”
Uwielbiam ten lśniący czarny samochód, wygląda bardzo fajnie i jest na tyle przestronny, że podczas podróży czuję się bardzo komfortowo. A kierowca jest bardzo uprzejmy i miły, pomagając mi i mojej matce przenieść bagaże z hotelu do jego samochodu. Wreszcie, Jego samochód jest szybki i stabilny.
Wszystko w porządku - ostrzegli nas telefonem, że kierowca czekał na nas przy wejściu. Przyjemny i uprzejmy kierowca, czekający na nas z parasolem, pomógł z bagażem. Wybrałem najlepszą trasę, spokojną jazdę. Zadowolony absolutnie ze wszystkiego.
to był pierwszy raz, kiedy korzystałem z tej usługi. na pewno skorzystam z niej ponownie!
UniTaxi.pl użyty po raz pierwszy. Transfery w obie strony" odbyły się terminowo, po zadeklarowanym koszcie. Brak dodatkowych opłat itp. Polecam." ""
Transfer poszedł świetnie. Kierowca przybył na czas, pomógł z bagażem, był uprzejmy i uprzejmy. Zdecydowanie polecam moim znajomym! Dzięki za profesjonalizm!
Zarezerwowaliśmy transfer lotnisko-hotel, bardzo zadowoleni. Wszystko jasne, przy wyjściu z lotniska spotkaliśmy się z tabliczką, bardzo sympatyczny kierowca. Doskonały stosunek jakości do ceny.
EC
Eliana Castelbra
17 stycznia 2021
Obsługa była doskonała. Łatwy zakup i szybkie potwierdzenie. Dobra cena za tę usługę ze zniżką na zwrot. Żadnych opóźnień, kierowca był bardzo ciepły i miły. Podróż przebiegła gładko i w porządku.
Najlepsze opinie o kierowcy i firmie!! Bardzo dziękujemy, byliśmy zadowoleni, będziemy polecać Wasze usługi wszystkim! Wszystko jest po prostu idealne!
Doskonała obsługa i kierowca był bardzo pomocny, ponieważ byłem o kulach. Miły kontakt z wodą i słodyczami zdecydowanie polecam i skorzystam ponownie.
Absolutnie najlepszy kierowca UniTaxi spośród setek, które obsługiwałem w różnych krajach. Super!!
MD
Mariam Dżamatasz
15 stycznia 2021
Wszystkim to się podobało. Kierowca czekał, mimo że nasz lot był spóźniony. Po drodze tłumaczył, gdzie iść i co zobaczyć. Bardzo przyjazna osoba. Transport był bardzo Klasą wygodny i czysty. To nie pierwszy raz, kiedy zlecam przelew od Ciebie...Polecam wszystkim?? Dziękuję bardzo!
LA
Lyazzat Abikesho
06 czerwca 2020
Wszystko w porządku! Przybył na czas i dostarczony bez problemów! Bardzo się martwiłem, ale wszystko poszło dobrze. Chyba już nie skorzystam z twoich usług. Dziękuję Ci!
Bardzo zadowolony, wszystko jasne i na czas, znakomity kierowca, schludnie ubrany. Samochód obsługiwał mercedes, chociaż zamówiłem ekonomiczny, był bardzo fajny.
Szanowni Państwo, Dziękuję bardzo za dobrą obsługę. Zamówienie zostało zrealizowane kompletnie, jeszcze bardziej :). A o kierowcy można powiedzieć, że jest po prostu CUDEM :) Na pewno zamówimy transport powrotny. :)
ID
Dzięki!!! Wszystko jasne!!! Bardzo dobrze!!!
Dziękuję Ci! Kierowca spotkał się z nami na czas i bez problemu zawiózł.
Dziękuję Ci. Wszystko było idealne. Nasz kierowca [ten sam kierowca w obu przejazdach] był naprawdę dobrym kierowcą i przemiłą osobą. Nie moglibyśmy być bardziej zadowoleni z obsługi. Z UniTaxi skorzystamy ponownie iz pewnością będziemy go gorąco polecać naszym znajomym.
wszystko było dobrze. Podobało mi się, że samochód był duży, a kierowca mówił po rosyjsku. dziękować!
Jak zawsze wszystko jest super! To już moja druga podróż z Twoją firmą i nie daj Boże, nie ostatnia) Kierowca spotkał mnie w hotelowym lobby i pojechał na lotnisko szybko i komfortowo Klasą! Dziękuję Ci)
Znakomita obsługa. Nasz lot był opóźniony o prawie trzy godziny. Kierowca zadzwonił i spotkał się bez problemów. Wielkie dzięki. Zawsze będę korzystał tylko z Twojej taksówki. Polecić
Kierowca przyjechał wcześniej, bardzo uprzejmy, przyjechał szybko! Pomimo tego, że w Paryżu był strajk i zwykłe taksówki nie jechały na lotnisko, kierowca bez problemu dowiózł mnie. Dziękuję bardzo za tak wspaniałą obsługę!
AG
Aleksiej Gorocho
28 września 2020
Używamy nie pierwszy raz wszystko jest w porządku! Ceny też są świetne! Szkoda, że ​​wcześniej nie wiedzieliśmy o Waszej usłudze
Spotkany na lotnisku, zabrany na miejsce. Nowy samochód, sedan klasy biznes. Przyjazny kierowca, rozmawiając, nie zauważył, jak dotarliśmy. Wszystkim to się podobało. Polecić
KW
Karen Walker
08 grudnia 2020
Kierowca był bardzo uprzejmy i pomocny. Był na czas, ładnie się prezentował, a samochód był czysty. Jestem bardzo zadowolona z tej usługi i będę ją polecać. Nie mam żadnych skarg. Dziękuję za wspaniałą obsługę.
Kierowca był bardzo pomocny i uprzejmy, nawet gdy musieliśmy zrobić awaryjny postój w toalecie. Kierowca był bardzo spokojny we wczesnym porannym pośpiechu i dowiózł nas do celu w odpowiednim czasie. świetny serwis.
GA
doskonały kierowca. Dokładne na czas, miła postawa i pomoc i mówi bardzo dobrze po angielsku. Samochód jest również doskonały i z łatwością zabrał wszystkie nasze torby i wszystkie rodzaje fotelików dziecięcych. . . Doskonała obsługa ogólnie
Wszystko było po prostu idealne!Nasz lot był opóźniony o prawie 2 godziny, ale mieliśmy numer kierowcy i jest bardzo wygodna komunikacja!Kierowca był bardzo miły, pomógł we wszystkim, minivan był przestronny, darmowe wifi, wszystko było super, dziękuję !!
Na lotnisku z tabliczką spotkał mnie wspaniały pracownik V., samochód był czysty Klasa komfortunaya, opowiedział wiele ciekawych rzeczy o Paryżu. Wszystko w porządku!!! Wielkie dzięki!
Wszystko naprawdę dobrze działało, dziękuję.
SS
Shirley S.
23 października 2020
Ramatuelle - Port lotniczy Prowansja Marsylia (FR), Klasa komfortu
Kierowca był bardzo przyjazny i robił co w jego mocy, aby zdążyć na mój lot, pomimo ogromnego ruchu, i udało mi się! Pomogłem również z moim bagażem aż do stanowiska odprawy :) Dziękuję!!
Pomimo tego, że lot był opóźniony o godzinę, a dodatkowo na bagaż musieliśmy czekać około 40 minut, czekał na nas kierowca. Wyjazd wypadł dobrze ,szybko i Klasa komfortuno.
Zadowolony z transferu zarówno do Juan Les Pins z lotniska jak i dzisiejszej dostawy od Juan Les Pens na lotnisko. Dziękuję obu kierowcom za komfortowy transfer Klasą.
JS
Julia Sevalneva
20 sierpnia 2020
Wszystko jest bardzo dobre Samochód jest bardzo dobry Kierowca jest bardzo miły Jesteśmy zadowoleni z organizacji transferu Dziękuję
Dziewczyna kierowcy jest świetna! Mistrz!!
Trwało to dłużej niż oczekiwano, ale to tylko kwestia ruchu. Kierowca był tam, aby się z nami spotkać, a znak, który trzymał, był widoczny?
Bardzo przyjazny kierowca. Przybył przed wyznaczonym czasem, był bardzo ostrożny na drodze. Dzięki
BC
Beth Cooper
18 grudnia 2020
Port lotniczy Prowansja Marsylia - Aigues Mortes (FR), Klasa ekonomiczna
Nasz kierowca był szybki i bardzo przyjazny. Zapewnił wodę, był uprzejmy i dobrze jeździł. Samochód był czysty i wygodny. Wszystko poszło zgodnie z planem. Byłem bardzo zadowolony z mojego doświadczenia z UniTaxi.
Wszystko jest bardzo, bardzo dobre. Bardzo dziękuję za znakomicie wykonaną pracę (spotkanie i transfer) Na pewno skontaktuję się z Tobą ponownie i nie raz! Powodzenia i pomyślności dla Twojej firmy. Z poważaniem Elena i Paweł. (Moskwa-Paryż)
Kierowca był super przyjazny, zdecydowanie polecam tę usługę moim znajomym.
Wszystko było na czas i jasne. Dziękuję kierowcy A. za miłą rozmowę. Wszystko w porządku!
Kierowcę spotkałem na wyjściu, wygodnie było porozmawiać, bo był rosyjskojęzycznym, przestronnym i wygodnym Mikrobusem Klasy (choć liczyliśmy na mini transport), bez problemu dowieziony pod wejście do hotelu. Dziękuję Ci
Bardzo podobała mi się rozmowa z kierowcą - w ciągu 20 minut dowiedzieliśmy się wielu ciekawych rzeczy o Paryżu. Dziękuję bardzo! Dużo podróżujemy i teraz na pewno skorzystamy z Twoich usług.
Kierowca spotkał nas na hali przylotów, pomógł nam wnieść nasze rzeczy do samochodu, opowiedział nam po drodze o Paryżu, dojechaliśmy szybko i Klasa komfortuno. Dziękuję Ci!
Kierowca czekał na nas na lotnisku z tabliczką, spotkał się z nami, pomógł wnieść walizki do samochodu, samochód czysty, kierowca był uprzejmy, mówiący po rosyjsku, co było szczególnie miłe. Zaproponowano klasę komfortuom wody pitnej. Bardzo wygodna taksówka, na każdy poziom dochodów.
WS
Walerij Savin
28 kwietnia 2020
Wysoki poziom odpowiedzialności. Przyjazd był opóźniony o około 2 godziny, kolejka do kontroli paszportowej była ogromna, jednak kierowca ze znakiem spotkał nas na wyjeździe. Dziękuję Ci.
AJ
Alina Juozapavic
28 października 2020
Dzień dobry! Facet był świetny! Wdaliśmy się w rozmowę, bardzo klasa jakościno i super, dotarliśmy szybko))) Dzięki niemu! Z poważaniem,
JM
Jewgienij Miachi
30 sierpnia 2020
Super świetnie. Samochód jest jeszcze wyższej klasy niż zarezerwowany. Kierowca zadzwonił i stanął z tabliczką, pomógł wnieść taczkę z bagażami do auta, sam ładował i rozładowywał wszystko w hotelu. Z Orly do centrum dojechaliśmy w zaledwie 40 minut. Polecamy tę usługę wszystkim.
Dobra robota, wszystko jest jasne, na czas, zrobili też wycieczkę krajoznawczą po mieście, z przystankami na tarasie widokowym, aby zrobić zdjęcia. Super!
DK
Kierowca spóźnił się z powodu korka o pół godziny, ale jechał idealnie i bez problemów)
Dzięki, podobała mi się podróż. Samochód przyjechał na czas. To bardzo wygodne, że możesz zamówić taksówkę z wyprzedzeniem
Wszystko bardzo mi się podobało, kierowca już na mnie czekał, gdy wysiadałem, jechał szybko, bez problemów. Bardzo uprzejmy kierowca.
NK
Natalia Kuliko
08 października 2020
Przyjechaliśmy świetnie! Mieliśmy minibusa, dwoje dorosłych, dwoje dzieci. Bardzo Klasa komfortuno, kierowca rosyjskojęzyczny, przyjemny. 2 godziny od lotniska odpoczywaliśmy po locie ??
Wszystko w porządku. Spotkałem się szybko. Zabrali to szybko. Bardzo podobała mi się organizacja transferu i miły rosyjskojęzyczny kierowca.
Świetnie, szybko pojechaliśmy nocą z hotelu na lotnisko w Paryżu. Kierowca przyjechał wcześnie i czekał przed hotelem. Ładowałem rzeczy, było miło i uprzejmie, pozostały tylko pozytywne emocje) Byliśmy z tą firmą już 2 razy i wszystko się udało) autem był minivan / Mikrobus marki Mercedes.
Wszystko w porządku! A kiedy kierowca mówił po rosyjsku, było podwójnie przyjemnie!
SM
Jest bardzo wygodny, wygodny i wart swojej ceny. Kierowca przywozi nas wcześnie/na czas. Ponownie skorzystam z tej usługi podczas następnej podróży. Dziękuję Ci.
Rosyjskojęzyczni kierowcy. Wszystko na czas. Duży autobus. Uprzejmy i dokładny. Cieszymy się, że skorzystaliśmy z Twojej usługi taksówkowej.
Wszystko w porządku! Bardzo się martwiłam, bo byłam z małym dzieckiem i po raz pierwszy skorzystałam z usług serwisu. Ale doświadczenia poszły na marne. Zostaliśmy powitani przez rosyjskojęzycznego kierowcę i dowiezieni do celu. Dziękuję Ci)
Na czas fajna muzyka w aucie, wszystko dobrze!!!!
Byliśmy zadowoleni z transferu. Kierowca bezzwłocznie spotkał się w umówionym miejscu. Kierowca jest ostrożny. Samochód jest czysty, Klasa wygodna. Jakość jest wyższa niż cena. POLECIĆ!
LM
Ludmiła Muchina
13 kwietnia 2020
Witam! Podróż zakończona! Przywitał nas kierowca R. Wysoki, przystojny mężczyzna mówiący po rosyjsku. Przyjechaliśmy szybko, radośnie i szczerze! Wynik 5+
Wszystko było świetne! Kierowca oddzwonił kilka minut przed umówioną godziną i uprzedził o dostawie auta. Samochód był duży, a Klasa wygodna. Kierowca był bardzo miły i poprawny. Bardzo nam się podobało i będziemy polecać UniTaxi naszym przyjaciołom i znajomym! Dziękuję Ci!
Byliśmy bardzo zadowoleni z transferu! Musieliśmy dwa razy zmienić czas i miejsce przyjazdu... co tam, trzy razy zmienić czas i miejsce przyjazdu i dyspozytorzy szybko i bez problemów wyszli nas na spotkanie, a kierowcy okazali się bardzo sympatyczni i uprzejmi! Dziękuję Ci! Dzięki tobie nasz przyjazd i wyjazd był łatwy i relaksujący!
Thierry (tak nazywa się kierowca) jest bardzo punktualną, odpowiedzialną, towarzyską i miłą osobą. To był jeden z najlepszych transferów w historii. Jesteśmy bardzo zadowoleni!
Jak zawsze wszystko jest na topie!
IN
Zdecydowanie polecam usługę UniTaxi. Kierowca czekał na nas w strefie przyjazdu z nazwiskiem na tabliczce (łatwe do zlokalizowania)
Dziękuję bardzo, jestem w 100% zadowolona.
Dzięki, świetna podróż. Wszystkim to się podobało. Proszę o przesłanie czeku, jest to bardzo potrzebne do raportowania.
Szybko spotkany, uprzejmy kierowca. Z wyjazdu były same pozytywne emocje! Polecam wszystkim.
Wszystko poszło idealnie. Przybył szybko i bez problemów. Po drodze kierowca opowiedział wiele ciekawych i przydatnych rzeczy o mieście.
Powiem tylko, że wszystko mi się podobało! Taksówka przyjechała bez zwłoki, nawet wcześniej. Kierowca był taki sam, jak spotkał. Byliśmy mile zaskoczeni spotkaniem, podzieliliśmy się wrażeniami z podróży, rozmawiając, droga na lotnisko przeleciała niezauważona! Dziękujemy za nienaganną organizację usług! Polecić ?
SMS o przybyciu auta pod wjazd przyszedł dokładnie na minutę przed wyznaczoną godziną.
Kierowca był uprzejmy i załadował i rozładował nasze walizki. Wrócił też do hotelu, kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że po kilku minutach podróży zapomnieliśmy o czymś. Naprawdę doceniam to...
LA
Luiz A Balestrer
03 października 2020
Ten sam kierowca czekał dokładnie na czas przy bramce przylotów. Był uprzejmy i pomocny. Podróż była prawie idealna poza brakiem klimatyzacji w samochodzie. Dziękuję wszystkim za pomoc.
Wielkie dzięki! Samolot był opóźniony o 45 minut. Kierowca zdołał wsiąść na następny lot. Wszystko w porządku!
Znakomity kierowca, z którym czuliśmy się bardzo bezpiecznie. Przyjechaliśmy bardzo późno, a on wciąż się uśmiechał.
Wszystko w porządku. Kierowca oddzwonił, aby ostrzec o opóźnieniu nawet przez 5 minut z powodu blokowania ruchu.
Wszystko poszło idealnie, czekaliśmy na nas pomimo opóźnienia lotu o 30 minut.
Mieliśmy szczęście z kierowcą. Pomógł nam w kilku punktach informacyjnych, które nas interesowały. Odprowadzony do hotelu. W sumie była to z nim bardzo przyjemna podróż.
Copyright © 2016-2022. Wszelkie prawa zastrzeżone. UniTaxi.pl jest częścią HolidayPrice Inc., europejskiego lidera turystyki online i powiązanych usług. Polityka prywatności. Regulamin serwisu.